Mozogjon könnyebben!

Oldja meg mozgásproblémáját akár 12 hét alatt

Elmondjuk, mi hogyan csináltuk. Nem egyszerű, de működik.

1) Ízületek megfelelő táplálása. Az ízületek megfelelő táplálásával csökkenthetőek a mozgással járó fájdalmak, kellemetlen érzések és így újra könnyedén mozoghat. Azt tudja, hogy az emberek életében 40 és 50 éves kor között drasztikusan csökken a kollagéntermelés? Megjelennek az első ráncok és a mozgás is nehezebbé akár fájdalmassá válik. Az ízületek megfelelő táplálásával viszont ezek a problémák megelőzhetőek.

2) A testmozgás fontossága A testnek folyamatosan mozgásban kell lennie. Kezdjük az alapoknál, a járással. A járás a legtermészetesebb mozgási forma. Évezredek óta járunk. A mai felgyorsult világunkban mindent gyorsan vagy akár azonnal akarunk. Nem marad időnk a megfelelő testmozgásra, vagy akár semmilyen mozgásra sem. Ez sajnos az idő múlásával akár az ízületek, a váll, térd vagy csípő egészségének rovására is mehet. Sajnos a gyorsan "lezavart" edzések sem elegendőek testünk számára. Testünknek olyan mozgásra van szüksége ami mind a tüdőt mind a szívet is megdolgoztatja, így elegendő oxigén is keletkezik a mozgáshoz szükséges energia előállításához.

3) Táplálkozás Gondolta volna? Ha a testmozgása megfelelő és rendszeres és a tüdő és a szív is megfelelően meg van dolgoztatva, akkor az étrend már nem is olyan fontos.  Ha gyakran szeret  enni és sokat, nem gond, figyeljen arra, hogy minőségi táplálék legyen, testünk ugyanis a felesleget hatékonyat el tudja égetni anélkül, hogy zsírokban elraktározza azt.

Röviden: Riva-Flex + Testmozgás + Minőségi táplálkozás

És persze a megfelelő hozzáállás is szükséges.

A RIVA-FLEX ízületi táplálékkiegészítő és csapatunk segít az indulásban! 7 nap elegendő ahhoz, hogy megtapasztalja mozgásának javulását.

A mozgási problémák az ízületek öregedésének természetes megnyilvánulása. A tünetek egészséges ember körülbelül 40 éves korában, korábbi ízületi sérülések esetén pedig korábban megfigyelhetők. Ezen túlmenően azoknak az embereknek, akik túlterhelik izom és/vagy csontrendszerüket (pl. a sportolók), akár már 30 éves korukban is reggeli merevség tapasztalható, nehezebb lehet az ágyból való felállás vagy a kocsiból való kiszállás egyaránt.

Legtöbbünk ismeri a hátfájást- ez manapság az egyik leggyakoribb mozgási probléma .

Ülő életmódunk, a mozgás hiánya vagy az egyoldalú mozgás jelentősen különbözik az őseink fő mozgásától. Az ülő életmód az ízületi folyadékfunkció romlásához és porckopáshoz is vezet. Az inak, porcok, csigolyák és a szalagok nincsenek hozzászokva az ilyenfajta rendszeres terheléshez és így könnyeben el is szakadhatnak, ami komoly és fájdalmas egészségügyi probléma, problémák forrása.

A porcok sérülése és az inak szakadása megterheli az ízületet, mivel ennek következtében a környező csontszövetek megerősödnek és átveszik ezeknek a tartó szerepét.  Az újonnan kialakult csont korlátozza az ízületek mozgását és emiatt a mozgás fájdalmassá és kellemetlenné válik. Ha fájdalmas a mozgás kevesebbet mozgunk, súlyunk elkezd gyarapodni és ez a negatív spirál egyre csak gyorsul.

Ha már idáig eljutott az olvasásban, akkor úgy gondoljuk, meg szeretné szakítani ezt a folyamatot. Tegye meg most!

Próbálja ki! És figyeljen a helyes étrendre!

Vissza a főoldalra