Történetünk

Tíz éve foglalkozunk az ízületek  tanulmányozásával. 

Több száz tanulmányt olvastunk az ízületek táplálásáról, az ízületi termékekben felhasznált összetevőkről, azok hatásáról, felszívódásáról.

Megvizsgáltuk, hogy a test hogyan hasznosítja az általánosan használt összetevőket, és hogyan hatnak ezek az emberi testre.

Folyamatosan konzultáltunk nyugdíjasokkal és ízületi- és csont műtéten átesett emberekkel akik már használtak, vagy jelenleg is használnak különböző ízületi készítményeket.

Ezeket a személyes tapasztalatokat, adatokat kiértékeltük, kipróbáltuk a különböző összetevőket, kombináltuk és teszteltük őket. Idővel megtaláltuk a tökéletes összetételt és kombinációt és megalkottuk a RIVA-FLEXET.

 Egy egyedi hatkomponensű ízületi táplálékkiegészítő antioxidánsokkal és meglepő klinikai hatásokkal.

A RIVA-FLEX teljes fejlesztése 10 évig tartott.

Kétféle kiszerelésben kínáljuk most Önnek:

RIVA-FLEX 500ML & 1000ML 

 


A RIVA-FLEX egy egyedülálló, hatkomponensű antioxidánsokkal dúsított ízületvédő táplálékkiegészítő. Úgy terveztük, hogy megfelelő hatást érjen el olyan az izom- és csontrendszerben hirtelen fellépő vagy hosszú, régóta fennálló problémákkal járó betegeknél, akik gyakran ülő életmódot folytatnak vagy idős korban járnak.

 


A negatív spirál, avagy az ördögi kör

Manapság a legtöbbb izom- és csontrendszeri problémát a stressz, az elhízás, a kemény munka vagy a túlzott sporttevékenységek okozzák. Emelett a mozgásszegény életmód és a csökkent fizikai aktivitás is rizikófaktor, a korábban említett probléma mellett elhízáshoz is vezethet. Ez a kör ismétlődik és ismétlődik végeláthatatlanul. Azonban meg van a lehetőség, hogy kilépjen ebből. Itt és most.

 


A RIVA-FLEX ízületvédő táplálékkiegészítő megoldást nyújthat problémáira.


   

Mire lesz szüksége?

1) Ízületvédelem RIVA-FLEX ízületi táplálékkiegészítővel

2) A megfelelő mozgás, edzésterv kialakítása

3) Az étkezési szokások megváltoztatása, minőségivé tétele

 

ízületvédő táplálékkiegészítő, kollagén, porcvédelem

Vissza a főoldalra