Vélemények

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

★★★★★
Aktív nyugdíjas vagyok (65 éves) Kerékpározok, teniszezek, rengeteget sétálok a kutyámmal. Csípőízületi fájdalom van és a hátam is fáj. Mióta kipróbáltam a RIVA-FLEXET azóta folyamatosan használom. Segít mikor ki kell szálnom az ágyamból és  könnyebben is teniszezek és mozgok. Ajánlottam az ismerősöknek is, azóta ők is rendszeresen használják
- Magdika (65 éves)

Rendszeresen használom...

★★★★★
"Édesanyám (80) megbetegedett, és nem tudott kikelni az ágyából. Elsőként én kezdtem el használni a terméket, és miután nagyon jól bevált nekem, utána anyukámnak is vettem egyet a kisebbik kiszerelésből. Egy hónapos használat után felállt, és most már lassan járhat a segítségemmel."
- Kinga

Riva-Flex a sportoláshoz

★★★★★
„Nagyon szeretek futni, viszont a folyamatos térd és hátfájásom miatt már nem tudok. Az egyik barátom ajánlotta nekem a Riva-Flexet.  3 nap használat után már éreztem a hatását, és igaz óvatosan, de már futni is bírtam. 
- Teréz (32 éves)

A feleségemnek hatott.

★★★★★
Az ingyenes minta kipróbálása után a feleségem (60) vásárolt egy kisebb, 500 ml-es RIVA-FLEX-et, és azóta is rendszeresen használja. Évek óta fáj a válla és a könyöke, most pedig már sokkal jobban van. 
- Károly

A nagymamám nagyon izgult, hogy segít-e neki

★★★★★
- A nagymamámnak ízületi gyulladása volt és nagyon nehezen tudott járni. A RIVA-FLEXET az interneten találtam és ajándékba meg is vettem neki. A nagymamám nagyon bizalmatlan az ilyen termékkel, sokszor átverték már, de mivel ezt tőlem kapta és ráadásul ajándékba így elkezdte használni. Azóta letette a botját..."
- Kata

Kiválóan alkalmas ízületi problémákra

★★★★★
"Egy 2 hetes túrázás előtt vettem meg a RIVA-FLEXET, hogy felkészítsem az ízületeimet, térdemet, hogy ne fájdalmakkal térjek majd haza. Bevált."
- Ilona (50 éves)

József 14 nap múlva érezte a változást

★★★★★
"Az apósom aki 67 éves ajándékba kapta tőlem a RIVA-FLEXET mert nagyon fájt a térde és a sarka is. 14 nap múlva, érezte a javulást és az 500 ml-es termék után már kérte az 1 litereset, mert rendszeresen szeretné használni. Már ott tartunk, hogy Karácsonyra is ezt szeretne kapni. :) Előtte próbált más termékeket is, de azok nem váltak be neki. Örülök, hogy rátok találtam. "
- Mihály

A Riva-Flex használata óta sokkal több energiám van

★★★★★
"73 éves vagyok, és mióta használom a Riva-Flex-et, sokkal több energiám van a minden napi tevékenységekhez, és nem vagyok egyáltalán fáradt. A férjem is, aki évek óta járási problémákkal küzd és mindkét lába nagyon be van dagadva, kipróbálta és azóta könnyebben jár-kel. "
- Mária (73 éves)

Nagyon köszönöm a RIVA-FLEXET

★★★★★
"A RIVA-FLEX-et használom, amit ajándékba kaptam, és elmondhatom, hogy ez tényleg segített. Mindig is az volt az álmom, hogy el tudjak menni túrázni, és ennek köszönhetően most sikerült. Elképesztő, hogy működik ..... Jobban tudok mozogni, és a pozitív hozadéka az is, hogy fogytam néhány kilót.  Mindenkinek jó egészséget, Nektek sok új ügyfelet és szerencsét kívánok. "
- Dóra

Elégedett a RIVA-FLEX-el? Ossza meg tapasztalatait velünk és másokkal is.
Írjon véleményt rólunk facebook oldalunkon.

Vissza a főoldalra