Összetevők, adagolás és figyelmeztetések

Összetétel:

Invertcukor, tisztított víz, kollagén-hidrolizátum, D-glükozamin-szulfát 2 KCl, savasságszabályozó (citromsav), metil-szulfonil-metán, ka- ramell, nátrium-hialuronát, C-vitamin (L-aszkorbinsav), kanadai áfonyalé száraz koncentrátuma (Vaccinium makrokarbon), tartósítószer (kálium-szorbát).

Hatóanyag tartalom

Alapanyag 100 g-ban 10ml-ben
Kollagén-hidrolizátum 13 700 mg 1.670,6 mg
Glükozamin-szulfát 2 Kcl 2 200 mg 270.1 mg
MSM 800 mg 130 mg
Nátrium-hialuronát 200 mg 30 mg
Kanadai áfonyalé-koncentrátum 71 mg 8.7 mg
C-vitamin 65.57 mg (81.96% NRV *) 12 mg (15% NRV *)
NRV * ajánlott beviteli referenciaérték

Ajánlott adagolás:

Kezdeti adag az első 3 hónapban: 10 ml naponta. Fenntartó adag a negyedik hónapban: 5 ml naponta. Használat előtt rázza fel!

A termék nem helyettesíti a rendszeres, vegyes étrendet és az egészséges életmódot . A készítmény kisgyermekek elől gondosan elzárva tartandó.
Ne fogyassza a terméket , bármely összetevővel szembeni allergia esetén .
A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban a dobozon feltüntetett (nap/hónap/év) időpontig. Száraz, hűvös maximum 25°C-os helyen tartandó. Felbontás után 6 hónapig fogyasztható.

Ezt a terméket folyékony étrend-kiegészítőként forgalmazzuk.

Ellenjavallat: Nem ismertek. A cukorbetegeknek figyelembe kell vennie a RIVAFLEX invertcukor-tartalmát. A 10 ml-es napi adag körülbelül 1 kockacukornak felel meg, melynek súlya 4 g.

Mellékhatások: Nem ismertek, ha betartják az ajánlott adagolást. Érzékeny emésztéssel rendelkező embereknél puffadás vagy lágy széklet fordulhat elő. Ezen esetben ossza a napi adagot két részletre.