Szállítási, fizetési információk

Mikor kapom meg a csomagomat?

Amennyiben hétköznap 14:00 óráig véglegesíted rendelésed, csomagod a következő munkanapon megkapod. Amennyiben hétköznap 14:01 után adod le rendelésed, csomagod csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani a futárszolgálat depójába. Innen a következő munkanap folyamán kézbesítik. Tehát ha pl. csütörtökön 16:35-kor adod le rendelésed, csomagod pénteken reggel inditjuk útnak a futárszolgálat depójába. Hétvégén nincs kiszállítás, ezért a megrendelt termékek a következő hét hétfőn érnek célba.
 
Amennyiben az előreutalást választod, csomagod a sikeres tranzakció után tudjuk csak útnak indítani. 

Hogyan fizethetem ki a megrendelésem?

Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelése leadása előtt:

Utánvétes vásárlás
Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened készpénzzel vagy bankkártyával. Utánvétes vásárlás esetén munkanapokon 14 óráig leadott rendelését a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelését pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

Fizetés előreutalással

Ennél az opciónál nincs más dolgod, mint a rendelés végösszegét átutalni bankszámla számunkra, mely a következő:

Kedvezményezett bankja: Polgári Bank 
Kedvezményezett neve: Kabai Enikő e.v.
Kedvezményezett számlaszáma: 61200412-10071146

Kérjük, hogy a közleménybe  írd be a megrendeléskor feltüntetett nevet, vagy cégnevet, az azonosítás megkönnyítése céljából (ha nem arról a névről történik az utalás, mint amelyről a megrendelés).


Fontos, hogy a közleménybe (ha nem arról a névről történik az utalás, mint amelyről a megrendelés) írd be a megrendeléskor feltüntett nevet, vagy cégnevet, az azonosítás megkönnyítése céljából. Az összeg beérkezéséről e-mailben értesítünk, és ezután látunk hozzá a csomagod összeállításához.

Vissza a főoldalra